Julenissen melder!

Vi begynner å merke at det går fort mot jul, og dette betyr at vi har travle tider foran oss. Det ligger mange tradisjoner både i ventetiden og den kommende høytid.

Hos oss i Ellingsrudjordet Borettslag er det tradisjon å markere 1. søndag i advent. Og gode tradisjoner skal følges opp. Første søndag i advent – i år søndag 29. november – blir det både pepperkakebaking, lystenning, besøk av nissen og smaking på pepperkakene.

Pepperkakebaking
Klokken 13.00 starter vi med å bake pepperkaker i Grendehuset. Alle barn er velkomne sammen med voksne som kan hjelpe til. Ta med kjevle og former – pepperkakedeigen ordner styret.

Nissen kommer
Klokken 17.00 tennes lysene på juletreet på lekeplassen. Da har nissen sagt han skal komme, og han regner med å se mange både barn og voksne. Vi starter med å synge ”Du grønne glitrende tre god dag”. Det er en fordel å øve litt på forhånd. Så leder nissen an mot grendehuset hvor vi smaker på de nystekte pepperkakene med dertilhørende drikke og får litt julestemning.

Påmelding
I og med nissen har sagt han skal ha med poser til barna, må han vite hvor mange som kommer. Påmelding skjer til Heidi i nr. 15 – innen mandag 23. november.

Velkommen til tradisjonell markering av 1. søndag i advent!

Comments are closed