Arne Vidar takker for seg

Takk for meg!

Da Ellingsrudjordet Borettslag ble etablert for over 30 år siden, var en av de første oppgavene å få et styre på plass. Jeg meldte meg da til disposisjon, og har etter det vært med hele veien. Det har både vært utfordrende og givende. Opp gjennom årene har det både blitt verv som styreleder, nestleder og i mange av de siste årene som sekretær.

En annen oppgave var å finne ut hvordan nødvendige vaktmestertjenester skulle ivaretas. Det begynte med at oppgavene gikk på rundgang blant styremedlemmene, men vi fant etter hvert ut at det var best at de ble håndtert av en person. Jeg har vært denne mannen i en lang rekke år, og det har blitt mye gressklipping, snømåking, søppelposetømming, lyspæreskifting og mange andre oppgaver.

Men nå er det slutt! Tre etasjes rekkehusbolig fant vi etter hvert ut at ble i meste laget, så nå har vi flyttet til enkel leilighet.

Det var rart å låse døren i nr. 143 for siste gang. Men vi har mange gode minner fra Ellingsrudjordet som vi har tatt med oss.

Med dette takker jeg for meg både i styret og som vaktmester. Finn Christian Stoveland har tatt på seg sekretær-oppgavene, og styreleder Karl Olav Fostervoll skal inn til generalforsamlingen neste år være vaktmester.

Hilsen
Arne Vidar Jenssen

Comments are closed