Vårdugnad 28. april kl. 17:00

Det blir vårdugnad søndag 28.april. Vi starter klokken 17, og oppmøte er ved styregarasjene. Oppgavene i år er klipping av busker og kratt, i tillegg til kosting og raking. Mer informasjon fås ved oppmøte.
I forbindelse med dugnaden settes det ut containere for hageavfall. Containeren kommer fredag 26.april. Det KUN hageavfall som skal i denne containeren (man skal heller ikke kaste svarte søppelsekker oppi containeren – KUN hageavfall).
Mandag 29.april kommer komprimatorbilen. Ting som IKKE skal kastes i komprimatorbilen er blant annet elektriske artikler, ledninger, trykkimpregnert tre, maling, bildekk med mer. Er du i tvil om hva som kan kastes i kompratorbilen så spør før du kaster. Komprimatorbilen kommer klokken 17. Du må selv være tilstede for å kaste dine ting, eller avtale med naboen.
Vel møtt til dugnad!

Comments are closed